Majken & Jakob’s bryllup

Bryllup i københavn

Majken & Jakob's bryllup

Bryllup i Nazaret Kirke

Majken og Jakob blev gift den dejligste september dag; med smuk blå himmel og hvide, drivende skyer.

Vi var i Nazaret Kirke i København Ø; men først havde vi aftalt at jeg skulle tage et par billeder af brudens forberedelse. Majken fik hjælp af en veninde til at sørge for at håret sad smukt og makeuppen ligeså. Der blev hygget og kræset under forberedelserne og der var også tid til at dufte til den skønne brudebuket, som fuldstændig matchede blomsterne i Majkens hår.

Da den smukke brud var klar, skyndte jeg mig til kirken for at mødes med gommen som vi havde aftalt, for der skulle laves lidt portrætbilleder. Men vi blev sørme afbrudt af en glad og hjælpsom præst i godt humør, der gerne ville vise lidt omkring i og ved kirken, så jeg kunne få de bedste billeder af brudeparret

Da jeg kom ud igen for at tage de sidste portrætbilleder af gommen, begyndte gæsterne at ankomme, så jeg fik nogle dejlige stemningsbilleder af alle de glade mennesker – det var en sand fornøjelse.

Præsten kendte sin kirke og jeg havde fået lov til at gå og stå forskellige steder, så jeg fik taget nogle rigtig gode billeder af vielsen og kysset 😊

På vej ud af kirken blev der blæst sæbebobler, det ser så festligt ud med alle de farver, når lyset rammer boblerne, og efter alle havde ønsket tillykke; skulle de nygifte og jeg ud at tage de sidste billeder; inden der skulle være fest. Parret havde købt pakke 2 og vi tog et smut ud i det dejlige grønne område og fik nogle skønne billeder af det søde par.

Det var en dejlig dag – tak fordi I havde tillid til mig som jeres Bryllupsfotograf.

Bryllup i københavn

Se flere Brylluper og Konfirmationer