Helle & Henrik bryllup

Bryllup

Helle & Henrik's bryllup

Helle og Henrik blev viet på den smukkeste sommerdag og Vester Broby Kirke var scene til et   fantastisk bryllup.
Endnu engang var jeg den heldige bryllupsfotograf, der skulle fange alle stemningsbillederne fra den store dag.

Brudeparret bor i byen i Sorø og da de begge er fra lokalområdet, havde de et ønske om at få taget nogle af billederne i de skønne naturomgivelser, vi har hernede. Specielt de grønne farver og flotte landskaber omkring Broby stod højt på ønskelisten for dagens brudepar.

Vejret i Danmark er helt specielt på det tidspunkt af året; for det kan nemt skifte fra en solskinsdag til blæsevejr i løbet af ganske kort tid. Vi havde derfor aftalt en back-up-plan, hvis nu vejret skulle vise sig at gøre det besværligt at holde et godt foto-shoot udendørs. Heldigvis var vejret meget stabilt på selve dagen, så vi holdt os til den første plan.

Fotograferingen startede med, at jeg tog billeder af brudens forberedelse. Helle fik hjælp af sine nærmeste veninder. Der kan godt være lidt pres på, på den store dag; men det var en hyggelig begyndelse og den rare stemning fortsatte hele dagen.

Gommen skulle også fotograferes under sin forberedelse og Henrik fik hjælp af sin fætter og svigerfar med slipset og jakken, til stor morskab for medhjælperne, og de venlige drillerier gjorde at stemningen var afslappet under forberedelserne for gommen også.

Tiden løb, så jeg måtte skynde mig til at nå kirken; inden brudeparret, for jeg ville gerne tale med præsten inden alle ankom.

Jeg fik nemlig lov til af præsten, at bevæge mig lidt frit omkring kirken, mens han viede brudeparret! Og det var simpelthen så dejligt at kunne få lov til det, for det betyder, at jeg kunne få nogle rigtig gode billeder fra helt specielle vinkler. Det er en helt særlig chance, som alle professionelle bryllupsfotografer benytter sig af, når de kan, for det er ikke alle præster, der synes, det er så nemt, når man lister sig rundt blandt de forsamlede.

Brudeparret havde valgt Pakke 2; så da vielsen var færdig, var det tid til at tage de sidste kirkebilleder af det nygifte par med og uden familie og så afsted til de grønne områder og tage flere billeder.

Det var en dejlig dag - Tak fordi I have tillid til mig som jeres bryllupsfotograf.

Dafotograf Bryllup Fotografering
Dafotograf Bryllup Fotografering
Bryllup
Dafotograf Bryllup Fotografering
Dafotograf Bryllup Fotografering
Sjælland
Familiefoto

Se flere Brylluper og Konfirmationer