OM FOTOGRAFEN

Det handler ikke kun om at trykke på knappen og tage et godt billede. Jeg vil gerne være sikker på, du får de billeder du ønsker dig.

Jeg hedder Daniel De La Cruz, og kommer oprindelig fra Peru, hvor jeg har uddannet mig som tv-fotograf og arbejdede på forskelige tv-stationer i Lima. For mig er billeder en måde at fortælle en historie på. Uden ord beskriver billeder ofte bedre end noget andet følelser, stemninger og små eller store historier.

Skal du bruge en fotograf til bryllup, portrætter, børn, babybilleder, parbilleder, boudoir, skolebilleder, klassebilleder, erhvervsbilleder, events, familiebilleder eller Mormor/Farmor med barnebarn? Du er meget velkommen til at se mine billeder, og se om min fotostil passer dig.

Jeg tager billeder i mit fotostudie og udenfor tæt på naturen. Jeg kan også komme hjem til dig og tage billeder. Måske er de perfekte omgivelser for de billeder du ønsker, netop taget hjemme hos dig, eller måske føler du dig bare mere tryg og tilpas i dit eget hjem, når du skal står foran kameraet og fotografen.

Det siger kunderne

Om fotografen
Bryllupsfotograf
Máncora