Portræt

PORTRÆT

Mine portrætter er helt unikke.
Jeg lægger vægt på at fange
det spontane øjeblik fra dig.

Det handler om, at du skal være dig selv. Et portrætfoto skal være helt naturligt. For at fange det rigtige udtryk, er det vigtigt, at du er afslappet.

Portrætfotografering skal være sjovt, spændende og kreativt. Jeg laver en kreativ billederserie af dig i forskellige omgivelser. Det kan foregå udenfor ved en gammel mur, en gammel bygning eller andet.

FAMILIE - GRUPPE FOTOGRAFERING ON LOCATION

Hver familie er unik! Nogle familier er sjove og sprælske, nogle rolige og seriøse, men de fleste har nok lidt af det hele. Med familiefotografering hos Dafotograf har I mulighed for at vise lige præcis den eller de sider af jeres familie som I ønsker. Jeg kommer ud til jer, f.eks. et sted der betyder noget helt specielt for jer eller måske til årets store familiefest og vi tager sammen de billeder som lige præcis passer til jeres behov.

At få taget billeder sammen som familie er en sjov fælles oplevelse og billederne kan f.eks. bruges til gave til bedsteforældre eller til at mindes en helt specielt familiedag, mulighederne er mange.

GRAVIDITETSFOTOGRAFERING

BABY FOTOGRAFERING

Mange mener, at den gravide krop er det smukkeste naturen kan skabe. Der er ingen tvivl om, at det for dig er én af de største oplevelser i dit liv. Det er 9 måneders venten, men alligevel kun et øjeblik

Ønsker du, at lade øjeblikket vare lidt længere kan du forevige maven med en gravidfotoserie. Fotograferingen kan foregå i mit studie eller på en location som du bestemmer. Det handler om, at du skal være tryg og afslappet, så billederne bliver naturlige og fyldt med kærlighed. Du er derfor også velkommen til at have en kæreste, veninde eller anden med til fotograferingen.

Det handler om kroppen, maven og DIG!

Tre gode råd:

  • Vælg noget tøj du føler dig tilpas i.
  • Hav god tid på dagen og sørg for en god nattesøvn op til.
  • Tag dit gode humør med; det smitter af på billedet.

Gem tiden der ALDRIG kommer igen.

Der sker så meget i livet, når et lille nyt menneske kommer til verden og tiden går stærkt. Med en baby fotosession kan I forevige lige præcis den tid, som skal videre med i fremtiden. Babyer er nogle forunderlige små væsener, som ser verden helt uden filter; deres reaktioner og udtryk er helt unikke og upolerede. Disse udtryk kan give fantastiske billeder.

Tiden der skal gemmes – ikke glemmes!

BOUDOIR ART

Boudoirbilleder er den intime og specielle gave til dig selv eller til den du elsker. Det kan være en morgengave til din kommende ægtemand, til en kæreste eller en gave til dig selv, hvor du f.eks. udlever en fantasi, eller bare ønsker et bevis på hvor smuk du er.

Med boudoirbilleder kan du vise din sensuelle og personlige side.

Det er vigtigt, at du føler dig tilpas og meget afslappet. Det spiller en stor rolle for resultatet af det færdige billede. Derfor kan fotograferingen ske et sted, hvor det passer dig bedst, og hvor du føler dig mest tryg. Det kan være i naturen, ved solnedgangen, ved stranden eller skoven; mulighederne er mange for det helt perfekte billede, lige i din stil.

Tips før fotografering  

  • at du får en god nattesøvn
  • at du medbringer flere forskellige sæt tøj, som du kan skifte imellem
  • at du tænker positivt
  • du er meget velkommen til at tage en ven eller veninde med 

Pris: fra 799 kr.