Caroline & Jeppe’s bryllup

Caroline & Jeppe's bryllup

Jeg ankom allerede klokken otte om morgenen for at tage stemningsbilleder af brudens forberedelse til den store dag.

Der var god musik selvom det var tidligt og vejret var perfekt med solskinsvejr og glade mennesker, der bare nød at være sammen og i gang med de sidste forberedelser til dejlige dag, der var i vente.
 
Den smukke brud strålede i sin bryllupskjole, som passede perfekt til hende. Hun fik venlig og kompetent hjælp at sætte hår af.

Mens make-up og hår kom smukt på plads, tog jeg billederne, der hjælper brudeparret med at mindes deres dag. Det kan være svært at huske det hele og det kan man, når fotografen får lov at være med fra starten.

Knap en halv time senere var billederne af brudens forberedelse taget og så tog jeg ned til Ankerhus for at møde brudgommen. Vi havde nemlig aftalt at jeg også skulle tage billeder, når han mødtes sin kommende kone.

Både Caroline og Jeppe var selvfølgelig glade for at se hinanden og der er bare noget særligt over det, når kommende mand og kone glædestrålende ser hinanden funklende og smukke i deres bryllupstøj.

Tiden i et foto-shoot er en elastisk størrelse og hurtigt var klokken 14.00 og borgmesteren ventede på brudeparret.

Efter vielsen tog vi selvfølgelig flere billeder af brudeparret og også af et samlet foto af hele familien foran Ankerhus, samt gruppefotos af vennerne, der også var med.

Bryllupsfotograf Dafotograf
bryllupsfotograf, ringsted, Sorø

Se flere Brylluper og Konfirmationer