Persondatapolitik

Persondatapolitik 

Vi informere dig om, at vi forsat passer godt på dine personlige oplysninger.

Den dataansvarlige for behandling af personopløsninger er:

Dafotograf ( CVR 34914990)

Daniel De La Cruz

Holbækvej 17

4180 Sorø

E-mail: daniel@dafotograf.dk

Tlf. :41137414

Da Dafotograf er en mindre virksomhed, så har vi en meget simpel firmastruktur. Ved spørgsmål, ris eller ros, da kontakt venligst Daniel( se overfor)

Hvad menes der med  ‘General Data Protection Regulation ‘(GDPR )?

Det er en ny lovgivning, som er trådt i kraft i 2018 og den dækker alle EU lande. Med andre ord; den er EU ‘s nye persondatalovgivning.

Du kan læse mere om GDPR på Datatilsynets hjemmeside:.

https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/lovgivning/

Du er vigtig for os

Vi vil forsat gerne have din tillid og tiltro ved at behandle alle dine personlige data med både omsorg og høj sikkerhed.  Vi tager et stort ansvar angående den nye GDPR lovgivning, som trådte i kraft d.25. maj 2018.

Ved at benytte vores service og hjemmeside accepterer du, at Dafotograf behandler dine personlige data.

Dafotograf  indsamler ikke følsomme personopløsninger fra dig og vi indsamler kun generet personopløsninger, såsom:

  • fulde navn
  • adresse
  • telefonnummer, og
  • e-mail

Dafotograf garanterer yderligere at vi kun benytter virksomheder i Danmark og EU, som levere op til GDPR lovgivningen. Disse virksomheder hjælper for eksempel med at:

  • Gemme billeder
  • Administrere betalinger
  • Bogføre og lave regnskab
  • Fremkalde billeder
  • Håndtere e-mails

Bliver mine oplysninger videregivet?

Nej. Dine data bliver hverken afleveret eller brugt af tredjepartsfirmaer, med mindre de r inkluderet i den tidligerenævnte sektion.

Dafotografs kunder har altid mulighed for at kontakte os, for at få en indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret om dem, hvilket selvfølgelig er i overenstemmelse med GDPR lovgivningen.

  • Dafotograf bruger  ‘Unoeuro mail ‘ for at kunne kontakte dig via mail. Du kan læse mere om Unoeuros persondatapolitik her: www.unoeuro.dk
  • I forbindelse med betaling af faktura eller ved bankoverførsler, står Arbejdernes Landsbank for sikkerheden. Du kan læse mere om deres persondatapolitik her: www.al-bank.dk
  • Ved opbevaring af faktureringsoplysninger, som opbevares i 5 år, refereres der til SKAT ‘s persondatapolitik: www.skat.dk
  • Dafotograf bruger  ‘economic ‘ regnskabsprogram for at kunne sende elektroniske faktura til vores kunder. Du kan læse mere om deres persondatapolitik her: www.economic.dk
  • Dafotograf bruger Pixum for at fremkalde vores billeder. Du kan læse mere om Pixums persondatapolitik her: www.pixum.dk
  • Dafotograf bruger Dropbox for at kunne opbevare og sende digitale billeder. Du kan læse mere om Dropboxs persondatapolitik her: www.dropbox.dk
  • Når Dafotograf offentliggører billeder på internettet betragtes disse som personlige oplysninger, så derfor har Dafotograf valgt at indhente samtykke om dette, forinde.
  • Dafotograf beholder ret til at bruge dine billeder. Dine billeder bliver behandle hos os og vi kan bruge dem til vores hjemmeside og sociale medier. Vi giver ikke dine billeder til tredjepartsfirmaer uden din skriftlige tilladelse.

Opbevaring og beskyttelse af personlige oplysninger

Dafotograf opbevar dine billeder, så længe det er nødvendigt.

Brud på sikkerheden

Du som kunder får direkte besked hvis, mod forventning, der opstår et brud af sikkerheden, inden for 72 timer efter et eventuelt brud. Et sådan brud vil også blive anmeldt til Datatilsynet inden for 72 timer.

Rettighederne

Dafotograf bevarer rettighederne til billederne.

Ret til opsigelse

Du kan til enhver tid kontakte Dafotograf, hvis du har brug for at slette dine billeder fra vores hjemmesiden og/eller på sociale media. Du kan kontakte os ved at sende en mail til: daniel@dafotograf.dk

Cookies

Vores hjemmeside anvender ikke cookies.

Persondatapolitik gælder fra den 25. maj 2018